Не вірте передвиборчій риториці: За президента Трампа США продаватимуть Україні зброю – екс-спікер Конгресу

Клінтон, в разі обрання її президентом США, ймовірно, діятиме так само як Обама, тобто не дозволить надати Україні летальну зброю, запевняє Ньют Гінгріч.

Ньют Гінгріч. Фото:resistance.today

В разі обрання Дональда Трампа президентом США, питання надання летальної зброї на користь України може бути розблоковане та, ймовірно, буде запропоновано варіант продажу зброї з відстрочкою платежів. Про це в інтерв'ю Європейській правді повідомив екс-спікер Палати представників США Ньют Гінгріч, інформують Патріоти України.

Під час 13-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES), відповідаючи на питання стосовно того, як зміниться політика США щодо України у разі перемоги Дональда Трампа, Гінгріч зазначив, що Трамп, скоріш за все, розблокує питання надання зброї Україні.

"Ми можемо стверджувати напевно, що президент Трамп розблокує питання надання зброї на користь України. Трамп може говорити приємні речі про Путіна, але тим часом він продаватиме Україні зброю", - сказав Гінгріч.

"Це буде саме продаж. Гадаю, що Україні буде запропоновано відстрочку платежів", - додав він.

За його словами, Клінтон, в разі обрання її президентом США, ймовірно, діятиме так само як Обама, тобто не дозволить надати Україні летальну зброю.

"Певен, що український народ має право захищати себе та свою країну. Взагалі, така політика – підтримка української незалежності лише на словах, без надання належної сучасної зброї для захисту – є поразкою і для США. За Трампа все має бути інакше", - додав Гінгріч.

Як відомо, Ньют Гінгріч вважається одним із найвпливовіших представників Республіканської партії і найжорсткіших критиків нинішнього президента Барака Обами.

Окрім того, він досить близький до нинішнього кандидата в президенти США від республіканців Дональда Трампа.

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...