Не всі сліпо вірять Путіну? Мережу приємно здивував пост росіянки

Громадянка Росії опублікувала пост в інтернеті, в якому чітко дала зрозуміти, що не буде фінансувати війну на Донбасі, розв’язану Путіним. Невже росіяни прозрівають? Чи це тільки тоді, коли торкається їхнього гаманця?

Користувачів інтернету вразив допис росіянки про російських військових, які воюють на Донбасі. Публікація була розміщена на сторінці "Бойовий бюлетень" у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"У школі, на батьківських зборах, вручили списки кожному. Купити і принести всім, в обов'язковому порядку. Гуманітарка для російських солдатів в Україні. Зубна паста, бритва, шкарпетки, печиво і так далі. Сказала, нічого нести не збираюся. Хто війну розв'язав і підтримує, ті нехай і армію забезпечують. Викликали до директора. Завтра піду. Нехай пояснять мені, якій такій російській армії я повинна передати гуманітарку, якщо в Україні нашої армії немає?" - йдеться в пості.

Опублікував: Тетяна Ісічук

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...