Не встиг порвати: У депутата "Батьківщини" знайшли російський паспорт

Обшук продили через дані про те, що Петро Чорний причетний до організації підкупу виборців.

Ілюстрація: ЖЖ

У депутата Лохвицької райради Полтавської області від "Батьківщини" Петра Чорного під час обшуків поліція знайшла паспорт громадянина Росії. Про це повідомив нардеп Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"На подив співробітників поліції, під час проведення обшуку був виявлений добре захований під підкладкою спортивної сумки паспорт громадянина Російської Федерації на ім'я депутата Лохвицької районної ради від "Батьківщини" Петра Чорного, виданий на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим у 2015 році", – пише Геращенко.

Він зазначив, що 16 липня до поліції надійшла інформація про те, що Петро Чорний причетний до організації підкупу виборців. Тож суд дозволив провести обшук у його будинку. За словами Геращенка, Чорний намагався порвати паспорт, але завадили співробітники поліції.

Хочуть влаштувати торг? Сі Цзіньпін у Парижі закликав шукати "хороших шляхів" вирішення "української кризи"

понеділок, 6 травень 2024, 15:26

Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Пекін разом із партнерами нібито шукає "хороші шляхи" для завершення війни в Україні. При цьому повномасштабне вторгнення Росії в Україну він, як і раніше, назвав "українською кризою". Про це Сі Цзіньпін написав у кол...

"Скоріш за все, це буде в районі...": Екскомандир полку "Азов" оцінив підготовку росіян до нового наступу

понеділок, 6 травень 2024, 14:30

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Н...