Не втрачайте шансу! Як змінити місце голосування на виборах (інографіка)

Комітет виборців України розповів, як змінити місце для голосування на президентських виборах, якщо виборець проживає не за реєстрацією, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що необхідно звернутися до відділу Держреєстру виборців, до якого належить обрана дільниця і написати заяву про зміну місця голосування без зміни виборчої адреси. Зробити це потрібно не пізніше, ніж за 5 днів до початку голосування.

При собі необхідно мати лише паспорт і документ, який підтвердить, що ви справді потребуєте в зміні місця голосування: довідка з роботи, про оренду житла, тощо. Для переселенців необхідно мати з собою лише паспорт. Після цього ви отримаєте дозвіл на зміну місця голосування. Перед 2 туром виборів процедуру треба буде повторити.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...