"Не виноватые мы, он сам пришел": У Порошенка прокоментували присутність "кримінального авторитета" на підписанні Томосу

Радник президента Петра Порошенка Ростислав Павленко, коментуючи присутність Петровського на підписанні Томосу, зазначив, що вхід в собор Святого Георгія в Стамбулі був вільним.

Поява Олександра Петровського на підписанні Томоса багато кого здивувала. Фото: Фейсбук.

На церемонії підписання Томосу про автокефалію ПЦУ в Стамбулі був присутній бізнесмен Олександр Петровський, якого деякі ЗМІ називають кримінальним авторитетом. Про це написав у Facebook журналіст Леонід Швець, передають Патріоти України.

«Сколько ни тыкали президентских носом в «Нарика», он все равно поехал в числе избранных принимать томос. Как и в случае с папкиным разведчиком Семочко: чем больше шум, тем плотнее на Банковой затыкают уши…», — написав він.

Радник президента Петра Порошенка Ростислав Павленко, коментуючи присутність Петровського на підписанні Томосу, зазначив, що вхід в собор Святого Георгія в Стамбулі був вільним. Про це Павленко сказав в інтерв'ю.

На питання, що робив Петровський в офіційній українській делегації на підписанні томосу, радник Порошенка сказав, що не може це коментувати. «Ноу коммент. У меня было достаточно работы для того, чтобы не обращать внимания на то, кто еще присутствовал. Там был открытый вход, Фанар не устанавливал никакого режима пропуска. Так что я не могу это прокомментировать», — сказав Павленко.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...