Не витримала атак ЗМІ: Попова залишає уряд, щоб обстоювати ідеї Майдану як волонтер

Тепер вже екс-заступник Міністра інформаційної політики Тетяна Попова поскаржилася на некомпетентність журналістів та деяких своїх колег.

Тетяна Попова. Фото google.com

Заступник міністра інформаційної політики України Тетяна Попова подала у відставку. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Я залишаю уряд. Не згідна з атаками на журналістів та свободу слова з боку окремих політиків та політичних організацій. Не можу прийняти відсутність відповідної реакції на ці атаки", - заявила вона.

Як написала Попова, вона залишає уряд на знак протесту і "продовжить відстоювати, як громадянин і волонтер, ідеї Майдану, свободу і демократію".

" Я продовжу боротися за все, за що воюють наші патріоти на фронті", - запевнила Попова.

США погрожують австрійським власникам знищити Raiffeisen Bank International, якщо той продовжуватиме свій бізнес на крові з росією - ЗМІ

четвер, 16 травень 2024, 8:05

Відлучення від операцій з американською валютою не зможе пережити жодна міжнародна фінансова установа. Як то Raiffeisen, чи більш скромного і живучого OTP Bank (угорцям також варто приготуватись до "листів щастя" з Вашингтона). Raiffeisen може опинитис...

Хіти тижня. Аншлаги Кобзона продовжують зашкалювали третю добу поспіль: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 травня

четвер, 16 травень 2024, 7:50

Втрати автотранспорту ворогом б'ють рекорди. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.05.24 орієнтовно склали: