Не з пустими руками: Терорист-письменник Прилєпін, тікаючи з "ДНР", прихопив "касу" бойовиків

У одному із бандформувань "ДНР", очолюваному письменником-пропагандистом Захаром Прилєпіним, бойовики кілька місяців не отримують "зарплату". Гроші найманці перестали отримувати з моменту, коли Прилєпін виїхав до Росії. Інформацію розмістили на сепаратистському каналі в Telegram "Це "ДНР", крихітко!", повідомляють Патріоти України.

Прилєпін був одним із наближених до вбитого ватажка бойовиків Олександра Захарченка. "У липні цього року Прилєпін раптово залишає Донецьк і їде до Москви. Одразу ж після від'їзду у "батальйоні" припиняють виплачувати зарплату. Захарченка вбивають 31 серпня. 2,5 тижні тому. Немає жодної фотографії Прилєпіна на його похоронах. Він пояснює це тим, що "не хотів фотографуватися". Це говорить людина, яка не пропустила би і власні похорони заради піару", - повідомили на каналі бойовиків.

Крім того, джерела стверджують, що Прилєпін вивіз із окупованих територій велику суму в рублях і доларах. Після цього терорист дуже швидко добудував свою дачу в Підмосков'ї. "Ми могли б продовжити, але пропонуємо вам самостійно зробити висновок: чому Прилєпін не хотів світитися на похоронах Захарченка", - написали в соцмережі. У свою чергу, інший канал бойовиків показав фото з похорону Захарченка, на якому видно чоловіка, схожого на Прилєпіна.

Перетворили на брухт: З’явилося відео першого ураження російської РЛС "Ястреб-АВ" на Донеччині

вівторок, 16 квітень 2024, 10:54

У мережі з’явилося відео, як українські військові вперше уразили новітній російський комплекс артилерійської розвідки 1К148 "Ястреб-АВ", передають Патріоти України. Це сталося у травні 2023 року на тимчасово окупованій території Донецької області. Віде...

У Кривому Розі чоловік помочився на портрети загиблих Героїв - його батько теж служить у ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 10:44

У Кривому Розі п'яний чоловік помочився на портрети загиблих захисників біля Меморіалу Героїв. Поліцейські повідомили чоловіку про підозру за фактом хуліганських дій. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області, передають Патріоти України. За д...