Не заарештований, але під "наглядом": З'явилися нові подробиці про долю терориста Плотницького

Колишній ватажок бойовиків перебуває під заступництвом свого куратора і при правильній поведінці його життю ніщо не загрожує.

Ілюстрація: ЗМІ

Колишній ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький після втечі з Луганська живе в Москві (РФ) і не має повної свободи дій. Про це "Апострофу" розповіли джерела, близькі до верхівки луганських бойовиків, повідомляють Патріоти України.

За інформацією співрозмовників, Плотницький після втечі дійсно був затриманий російськими спецслужбами. Близько двох тижнів він перебував на допитах в Москві, після чого вийшов на свободу. При цьому наголошується, що Плотницький знаходиться під наглядом.

"Наскільки мені відомо, сьогодні Ігор Венедиктович перебуває в Москві. Так, він не має повної свободи пересування, а саме не може покинути російську столицю, проте, в діях в її межах не обмежений", - розповіло джерело в так званій "раді міністрів ЛНР".

Співрозмовник зазначає, що колишній ватажок бойовиків знаходиться під заступництвом свого куратора і при правильній поведінці його життю ніщо не загрожує.

"Мовчання - золото, а в його випадку мовчання - життя. Але це мовчання стосується більш глобальної інформації, що ж стосується махінацій на місцях, то їх учасників вже точно здали", - додав він.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...