Не замах: Снєгирьов пояснив, навіщо обстріляли будівлю з "міністром оборони" "ДНР" Кононовим

На територіях "ЛДНР" зараз відбувається багато "шпигунських історій" між бойовиками.

Терорист Кононов. Фото: donpress.com

Обставини учорашнього обстрілу "міністерства оборони ДНР" вказують на те, що бойовики намагалися інсценувати замах на "міністра" Володимира Кононова на прізвисько Цар. Таку думку в ефірі "112 Україна" висловив політичний оглядач Дмитро Снєгирьов, повідомляють Патріоти України.

Увечері 1 лютого невідомі обстріляли з гранатомета будівлю "міноборони ДНР". У бойовиків обстріл назвали замахом на "міністра оборони республіки" Володимира Кононова.

"Стріляли з відстані 50 метрів. Це режимний об'єкт, але нікого не побачили ні в момент установки саморобної триноги, ні в момент пострілу. Характерно, що жертв і потерпілих немає. Єдина постраждала - сама будівля. Усе це нагадує не самий замах, а інсценування його", – пояснив Снєгирьов.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...