Незважаючи на всі намагання ворога на велике християнське свято: Штаб ООС повідомив гарні новини з Донбасу

"Всеправославне скрепне воїнство" Путіна 19 січня посилило обстріл позицій захисників України, не зважаючи на "новорічне перемир'я" та велике свято Хрещення Господнього.

Минулої доби бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню, раз використавши заборонене Мінськими угодами озброєння. Протягом поточної доби окупанти відкривали вогонь в районі Гнутового. Серед українських військових постраждалих немає. Тим не менш, в українців без втрат, а про окупантів такого не скажеш. Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00 20 січня, зазначають Патріоти України.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстрілювали українські позиції з великокаліберних кулеметів поблизу хутора Вільний та двічі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі Станиці Луганської.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли по позиціях наших захисників велися: двічі - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів поблизу селища Широкине; з гранатометів - в районі н.п. Піски; двічі - з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Мар'їнки", - підкреслили у штабі.

Позиції поблизу Лебединського та Павлополя обстрілювались із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі Красногорівки бойовики застосували автоматичні гранатомети, великокаліберні кулемети та міномети калібру 120 мм., у районі Водяного - гранатомети та великокаліберні кулемети.

За даними розвідки, 19 січня одного окупанта знищено та одного поранено.

"Протягом поточної доби ворог здійснив обстріл позицій наших військ з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі населеного пункту Гнутове в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід", - заявили у прес-центрі.

"Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.

Українські військові продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню", - йдеться у звіті.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...