Небезпечні зіткнення в АТО: Під Світлодарськом бойовики влаштували п'ятигодинний обстріл

Ілюстрація: politinfo.com.ua

За минулу добу в зоні АТО бойовики 4 рази відкрили прицільний вогонь по позиціях українських військових: бойовики випустили 27 снарядів з 120-мм і 82-мм мінометів. Про це заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Дмитро Гуцуляк, повідомляють Патріоти України.

На Луганському напрямку вчора бойовики відкрили вогонь в районі Світлодарськ дуги. "Після обіду противник протягом майже п'яти годин з незначними перервами влаштував три мінометних обстріли по захисниках Луганського", - йдеться у повідомленні.

Бойовики відкрили вогонь з 120-мм і 82-мм мінометів, випустивши 16 і 4 міни відповідно. Українські військові двічі відкрили у відповідь вогонь. На Донецькому напрямку бойовики один раз порушили режим тиші.

"Близько 14:00 за нашим опорним пунктам в районі Лебединського противник прицільно випустив сім снарядів з 120-мм мінометів. Українські військовослужбовці двічі відкривали вогонь з озброєння, що не заборонено Мінськими домовленостями", - зазначив Гуцуляк.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...