Нечисть оживає на свято: Бойовики атакували позиції сил АТО на Святвечір

Ворог вів обстріл на всіх напрямках.

Ілюстрація: dsnews.ua

Російсько-окупаційні війська попри Різдво продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО у зведеннях за минулу добу, станом на ранок 7 січня, передають Патріоти України.

На Маріупольському напрямку бойовики з артилерії та мінометів різних калібрів неодноразово вели вогонь по Водяному, Широкиному та Павлополю. З гранатометів та стрілецької зброї – по Талаківці, Мар'їнці, Гнутовому, Водяному, Широкиному, Павлополю. По Широкиному та Талаківці вогонь вели снайпери.

На Луганському напрямку – по Кримському, Станиці Луганській, Новоолександрівці, Новотошківському та Новозванівці стріляли з гранатометів. На Донецькому – з мінометів та великокаліберних кулеметів по наших позиціях в районі Луганського та Авдіївки.

Бойові втрати з вечора 6 січня не збільшились - в районі Новотошківського двоє наших військовослужбовців поранено. Загалом зафіксовано 42 обстріли.

Зазначимо, що станом на 18 годину 6 січня було зафіксовано 21 обстріл, тобто половина обстрілів прийшлась на святкову ніч.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...