​Недалекі, роз’єднані егоїсти без відчуття патріотизму: Президент Порошенко привселюдно визнав, що політикум країни негідний свого народу

Голова держави чи не вперше так жорстко охарактеризував своїх соратників по владі. Показово, що зробив це на зустрічі з молоддю. Може вона зможе змінити існуючий політичний клас. Адже всім нам потрібні радикальні та позитивні зміни.

За словами президента України Петра Порошенка, політичне співтовариство країни не відчуває потреби в зв'язку зі складною ситуацією у державі "утримувати в рамках розумного градус політичної конкуренції", повідомляють Патріоти України.

Українські політики не можуть об'єднатися за прикладом народу країни, заявив Петро Порошенко на зустрічі зі студентами в Київському національному університеті ім. Шевченко в честь 150-річчя від дня народження голови Центральної Ради Української Народної Республіки, історика Михайла Грушевського.

"Наскільки вражаюче єдність демонструють українці, настільки роз'єднаним і егоїстичним є наш політичний клас", - заявив глава держави.

Він зазначив, що політична спільнота країни не відчуває потреби в зв'язку зі складною ситуацією в Україні "утримувати в рамках розумного градус політичної конкуренції".

Суддя мотив не зрозумів: Німецький офіцер пояснив, чому шпигував на користь росіян

вівторок, 30 квітень 2024, 20:41

Німецький офіцер бундесверу, якого судять за підозрою у шпигунстві на користь Росії, заявив, що його дії були скеровані страхом ядерної війни. Про це пише BILD, передають Патріоти України. За даними слідства, з травня 2023 року офіцер, якого ЗМІ назива...

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...