Нелюди ще й вислали моторошні фото розправи: Російські найманці жорстоко вбили захоплених у полон бійців ЗСУ на Світлодарській дузі, - Мирослав Гай

Волонтер і колишній боєць АТО розповів, що від моторошного виду слідів нелюдських тортур багато хто з українських військових не зміг стримати істерику. Безсумнівно за таке наші шукатимуть можливості відплатити лютому ворогу. Всім загалом, і конкретним

Мирослав ГайВолонтер і колишній боєць АТО Мирослав Гай розповів про нелюдські тортури, яких зазнали перед смертю бійці АТО, які потрапили в полон під час боїв на Світлодарській дузі. Слова волонтера передають Патріоти України з посиланням на видання "Гордон".

Гай розповів, що в полон до ворога потрапили три українських бійця. Наразі двоє з них вже мертві. За словами волонтера, українська сторона не встигла домовитися з бойовиками про обмін, а терористи не стали чекати і почали лютувати.

"К сожалению, три дня назад попали в плен три бойца АТО. Противник потребовал обмена, наши не успели договориться, задержались, а враг задерживаться не стал и…Двоих из трех убили, прислали фото со следами жутких пыток.", - зокрема сказав чоловік.

Від моторошного виду слідів нелюдських тортур багато хто не зміг стримати емоції.

"Даже те, кто давно на войне, вида искалеченных трупов не выдержали, ревели. Такие пытки – точно почерк не местных бандитов. Это сделали либо российские наемники, либо вновь прибывшие солдаты армии РФ. Фото третьего пленного нет, предполагаем, он еще жив, его пытаются вытащить", - наголосив ветеран Майдану.

"По нашей информации, местное так называемое ополчение тоже шокировано действиями (звірствами.-ред.) наемников и российских регулярных войск. Они не просто шокированы, а деморализованы: не хотят воевать, пытаются всячески спрыгнуть с военных заданий, потому россияне и стягивают к Светлодарке наемников и солдат регулярной армии РФ", - пояснив волонтер чому росіяни, чому найманці, а не місцеві бандити.

Волонтер зазначив, що різке загострення на лінії фронту і п'ята доба боїв на Світлодарській дузі має кілька факторів.

"Для резкого обострения было несколько причин. Первая: противник проверяет состояние наших укреплений. У нас же демобилизация прошла, враг прощупывает украинскую линию обороны.

Вторая причина: в Минске договорились о прекращении огня с 24 декабря, якобы будет очередное перемирие. Сейчас противник старается по максимуму выстрелить все свои запасы. Одна из целей России на Донбассе – утилизация огромного количества снарядов с истекшим сроком годности, оставшихся еще с советских времен. Сегодня в оккупированные районы должен приехать очередной российский "гуманитарный конвой", а на самом деле – опять снаряды", – розповів пан Мирослав.

"Третья причина… Скажу аккуратно: наши ребята на Светлодарке активно улучшают свои тактические преимущества, вот противник и нервничает, проводит отвлекающие удары и атаки на одном направлении и перегруппировки на другом", – підсумував Гай.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...