"Немає грошей навіть на мультфільм": Росія вкрала хвалену ракету "Циркон" у американців, викриття грандіозного фейку (фото, відео)

Новітня російська гіперзвукова ракета "Циркон", якою хваляться і погрожують у Кремлі, виявилася картинкою американської ракети Boeing X-51, опублікованою ще в 2009 році, повідомляють Патріоти України.

Як з'ясували користувачі соцмереж, в травні 2013 року США провели її успішні випробування над Тихим океаном. Ракета була запущена з борту літака B-52.

"Все розікрали - немає навіть грошей на Союзмультфільм", "Ракети "Цирк 1", "Цирк 2" і "Цирк 3" до бою готові!", "Новітній і такий, що не має аналогів в світі, підводний човен "Осика" із ракетами "Плющ "на борту став на бойове чергування у всіх телевізорах Росії", - сміються в соцмережах.

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...