Неминуче: Названо два сценарії знищення Путіна

Президент Росії Володимир Путін може позбутися влади в результаті "палацового перевороту" своїх близьких соратників, або через масові протести росіян, повідомляють Патріоти України.

"Є два сегмента російського суспільства, які можуть змусити Путіна розвернутися, а якщо він не погодиться, просто його фізично знищити. Це його найближче оточення, особливо бізнес-оточення, якому вже страшно втрачати десятки мільярдів доларів, які вони за ці роки змогли сконцентрувати в своїх руках. І це населення, якщо воно підніметься на бунт", – заявив народний депутат, глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров в ефірі ATR .

При цьому Чубаров запевняє, населення може збунтуватися лише в тому випадку, якщо умови існування будуть нестерпними. "Це повинен бути бунт таких вкрай незадоволених своїм урядом людей. Тому Росія завдяки санкціям повинна прийти до абсолютного економічного занепаду, щоб населення сказало, що така влада його не влаштовує", – зазначив нардеп.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...