Нескладно виконати? Турчинов розповів, за яких умов підтримає на виборах Порошенка (відео)

Секретар РНБО впевнений, що зараз країна рухається у вірному напрямку.

Олександр Турчинов. Фото: Фейсбук.

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов заявив, що підтримає на президентських виборах Петра Порошенка, якщо він "продовжить нинішній курс". Про це Турчинов сказав у коментарі під час з’їзду партії Народний фронт, передають Патріоти України.

Він сказав, що підтримає "того кандидата, який буде продовжувати курс, який ми разом почали", уточнивши, що наразі цей курс "продовжує" Петро Порошенко.

Нагадаємо, 29 січня на спеціально скликаному форумі глава держави Петро Порошенко офіційно висунув свою кандидатуру на пост президента країни. Чергові вибори президента України відбудуться 31 березня.

Джерело: Громадське.ua

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...