Несподівано: Кім Чен Ин заявив про намір добиватися об'єднання Кореї

Глава КНДР запропонував сусідам об'єднати батьківщину.

Фото: ЗМІ

Глава Північної Кореї Кім Чен Ин на зустрічі з офіційними чиновниками з Південної Кореї, заявив про бажання почати нову історію об'єднання батьківщини, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Кім Чен Ин висловив принципову волю і тверде бажання просувати міжкорейські відносини і почати нову історію об'єднання батьківщини", - сказано в повідомленні.

У свою чергу делегація передала Кім Чен Ину лист від президента Південної Кореї Мун Чже Іна. Що було в листі - невідомо, але незабаром з'ясувалося, що Кім Чен Ин "віддав наказ про практичні кроки" по здійсненню рекомендацій з листа.

Крім того, він провів глибокий обмін думками про питання пом'якшення гострої військової напруженості на Корейському півострові і активізацію багатостороннього діалогу та контакту.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...