Несподівано: Між закликом Януковича "ввести війська" і смертю Чуркіна знайшли цікавий зв'язок

Не є випадковістю те, що Чуркін помер саме тоді, коли його фактично оголосили брехуном у Росії.

Віктор Янукович. Фото: zn.uaРосія заперечує факт існування листа колишнього президента України Віктора Януковича до президента Росії Володимира Путіна про введення військ в Україну, тому смерть представника РФ при ООН Віталія Чуркіна може бути невипадковою. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав народний депутат, поет, прозаїк та журналіст Олекандр Бригинець, повідомляють Патріоти України.

За його словами, Путін намагався формально дотриматися місцевого законодавства і тому вимагав дозволу на введення військ в Україну. Для цього оголосили, що Янукович просить ввести війська. Згодом це прохання продублювали в Радбезі ООН. Але тепер Росія взагалі заперечує факт існування такого листа.

"Це хороша і вчасна заява. Вона демонструє всьому світу, що Путін може офіційно брехати, коли це потоібно. Вона підтверджує, що у РФ не було жодних формальних підстав до втручання у внутрішні справи України", – написав Бригинець.

На його думку, не є випадковістю те, що Чуркін помер саме тоді, коли його фактично оголосили брехуном у Росії. "Цікаво, що що заяву в ООН про заяву Януковича робив раптово померлий Чуркін. Мені не дивно, що Чуркін припинив існування саме тоді, коли РФ фактично оголосила його брехуном. Хтось сумнівається у випадковості?" – запитав Бригинець.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...