Несподівано: Саакашвілі порівняв Порошенка з пивом і розповів про лист

Політик розповів, що зміст листа, який він написав Порошенкові, схожий із тим, який він писав екс-президенту Грузії Едуарду Шеварднадзе до його відставки.

Фото: newsone.ua

Екс-президент Грузії і український політик Міхеіл Саакашвілі вважає, що від президента Петра Порошенка в України буде похмілля, як від пива. Таке порівняння лідер партії "Рух нових сил" зробив в ефірі програми "Великий вечір" на телеканалі NewsOne, повідомляють Патріоти України.

"Є алкоголь. Ми всі знали, що Янукович бандит. Є віскі. Коли ти п'єш горілку чи віскі, організм мобілізується, повстає, захист включається, тому що організм розуміє, що це отрута і трунок", – сказав Саакашвілі.

"Знаєте, який найнебезпечніший алкоголь? Пиво. Коли ти п'єш пиво – воно лише 12 градусів – організм думає, що це їжа, і ти вживаєш усе більше й більше, й більше. Ось Янукович – це була горілка, це був віскі, це була бормотуха якась. Порошенко – це пиво", – заявив він.

Саакашвілі пояснив, що всіма націоналістичними гаслами Порошенко отруював організм України. Він додав, що після пива буває найгірше похмілля.

Саакашвілі також розповів, що зміст листа, який він написав Порошенкові, схожий із тим, який він писав екс-президенту Грузії Едуарду Шеварднадзе до його відставки.

"Я йому написав: "Ви мене принизили. Ви не можете не знати, що я не агент Москви, але я не тримаю зла. У мене у ставленні до вас немає агресивних намірів. Виграє з цієї ситуації тільки Путін, і я готовий розмовляти". Але розмовляти про що? Про те, про що я розмовляв із президентом Шеварднадзе", – сказав лідер РНС.

"Із президентом Шеварднадзе, за півтора року до закінчення його терміну, я розмовляв про умови його мирного відходу від влади: без кровопролиття, без використання сили", – додав він.

На думку Саакашвілі, Порошенко відповів на лист тим, що почав заважати встановлювати сцену під час мітингу.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...