Несподівано: Садовий прийняв гучне рішення щодо участі у президентських виборах

Кандидат у президенти Андрій Садовий вирішив відмовитися від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка. Про це він сказав на брифінгу 1 березня, повідомляють Патріоти України.

"Я прийняв рішення - я відкликаю свою кандидатуру з виборів президента і оголошую про підтримку на виборах на пост президента Анатолія Гриценка", - сказав політик.

За даними джерел видання, вранці Садовий зустрічався з політрадою партії "Самопоміч", де з відчаєм визнав, що вирішив таки знятися з виборів.

"Якщо я зараз цього не зроблю, ми програємо вибори - тоді весь негатив через те, що ми не використали шанс підтримати Гриценко, ляже на нас усіх", - пояснював він своїм прихильникам.

Зазначається, що на минулому тижні на засіданні політради, в який входять депутати Олег Березюк, Олег Лаврик, Єгор Соболєв, Оксана Сироїд, Роман Семенуха, медіаконсультант Остап Процик і заступник голови Львівської облради Параска Дворянин, все виступили проти об'єднання з Гриценком, крім Соболєва.

У той же час, за даними ЗМІ, на ранковій зустрічі 1 березня ніхто не заперечив Садовому. "Поки ніяких умови не проговорили нормально. Нас турбує, що там Корбан і Бродський, тому ми хочемо впливати на всі ключові призначення, які буде пропонувати Гриценко", - пояснили джерела в оточенні Садового.

У той же час мер Львова ще не оголосив про своє рішення всім нардепам і депутатам на місцях. У зв'язку з цим на 15:00 в офісі "Самопомочі" відбудеться велика нарада, де Садовий чекає всіх своїх депутатів, членів політради і керівників обласних організацій партії.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...