Несподівано: Стало відомо про візит Суркова в Крим під час Майдану

Соратник Путіна цікавився перспективами будівництва мосту в Крим.

Фото: РИА Новости

Помічник президента Росії Владислав Сурков приїжджав до Криму, де намагався домовиться з владою про будівництво Керченського моста, який з'єднав би півострів із РФ. Про це в інтерв'ю УП розповів колишній глава Ради міністрів Автономної республіки Криму Анатолій Могильов, повідомляють Патріоти України.

"Я з Сурковим зустрічався, коли він приїжджав до Криму, в кінці 2013 або початку 2014 року. З ним приїхали ще 4-5 осіб, як він представив - працівники інженерних служб. Йшлося про те, що ще в 1995 або 1997 році була підписана спільна угода України і Росії про зведення Керченського моста. Цей документ ходив між Росією і Україною у Кабінетах міністрів, він обговорювався, йшло узгодження служб. Одне з узгоджень зависло в Києві", - розповів колишній чиновник.

За його словами, Сурков пояснював, що його приїзд пов'язаний саме з цим. "Я тоді зв'язав його з кимось із українських міністрів, хто вів транспорт - або міністр транспорту, або віце-прем'єр, який був на цій посаді. Ми з ним обговорювали тільки цей проект. Ніяких натяків і обговорень ситуації в країні у нас не було взагалі. Я з ним поговорив хвилин 40 або годину. І все. Я не знаю, чи були ще якісь зустрічі у нього з кимось іншим. Я навіть не можу сказати, полетів він з Криму в цей день або на наступний", - додав Могильов.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...