Несподівано: Угорщину можуть виключити з ЄС, названа причина

Фото: Царьград

Глава МЗС Люксембурга Жан Ассельборн заявив, що членство Угорщини в Євросоюзі під загрозою, тому що угорська відмова приймати біженців суперечить принципам Європейського Союзу, повідомляють Патріоти України.

Ассельборн розповів про це в інтерв'ю Magyar Nemzet. За його словами, членство в ЄС вимагає виконання певних взятих на себе зобов'язань – Угорщина в межах квот на біженців має прийняти 1500 осіб.

Ассельборн не заперечує, що міграція провинна бути контрольованою, але біженців, визнаних Женевською конвенцією, слід рятувати. "Я не розумію. Про натовпи мігрантів немає ані слова! Йдеться про солідарність з Грецією і Італією", - обурився він.

Стосується Європи: Трамп назвав умову, за якої продовжить виділяти гроші на підтримку України

вівторок, 30 квітень 2024, 18:30

Ексочільник Білого дому і кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що очікує від Європи збільшення розміру військової допомоги для України. Вона має відповідати сумам, які надає Америка, в іншому разі він також відмовиться від підтримки, передаю...

Кошмарити Білгород, чи Курськ тепер не завадять: Бійці ССО уразили два вопожі ЗРК "Бук" на Сумському напрямку (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 18:17

Українські військові уразили два російські зенітно-ракетні комплекси Бук росіян на Сумському напрямку. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомило командування Сил спеціальних операцій ЗСУ і оприлюднило відео з місця подій . Оператори одного з підрозділ...