Несподівано: В ОБСЄ розповіли, скільки росіян працює у місії на Донбасі

Ілюстрація: job-sbu.org

Перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг заявив, що більшість спостерігачів - громадяни Америки, повідомляють Патріоти України.

За його словами, загалом 40 країн направляють спостерігачів до місії ОБСЄ в Україні.

"50-60% спостерігачів походить з країн ЄС. Найбільший контингент спостерігачів з однієї країни - це контингент США, який загалом становить 66 представників. Наразі, Росія має контингент – 39 спостерігачів в місії", - повідомив Хуг.

Він також наголосив, що спостережні патрулі складаються з представників різних країн.

"Після проведення патрулювання, всі члени спостережного патруля мають узгодити свій звіт. Ці патрулі складаються з 6-8 учасників – різних за національністю та походженням", - розповів він.

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...