Невдала гастроль кандидата: ​У поліції Львова розповіли, як запобігли бійці ветеранів АТО з Зеленським та його людьми під місцевим цирком

Протестували учасники бойових дій, ветеранів російсько-української війни, представників ВГО «Об’єднання добровольців» та національної патріотичної організації «Правий сектор». Зокрема активістів обурила заява кандидата «стану на коліна перед Путіним».

Як вже повідомлялось, 8 лютого у Львові біля цирку, де кандидат в президенти України Володимир Зеленський та студія «Квартал 95» планували передвиборчий концерт, відбулась акція протесту, нагадують Патріоти України.

Поліція Львівщини відзначає, що не допустила гарячої фази конфлікту між кандидатом у президенти, організаторами концерту та учасниками акції протесту. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Львівській області.

«8 лютого близько 150 громадян зібралися біля будівлі Львівського державного цирку, де планувався концерт за участю одного з кандидатів на посаду президента України. Перед початком заходу група громадян висловила протест проти проведення концерту і своє невдоволення претендентом на пост глави держави. Між ними та організаторами дійства виникла словесна перепалка, яка переросла у тисняву», – розповіли в поліції.
Там зазначили, що силами поліції сторони були розмежовані. «Правоохоронці не допустили подальше розгортання конфліктної ситуації, після чого група протестувальників розійшлася», – йдеться в повідомленні.


Велика небезпека: Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України

субота, 27 липень 2024, 6:20

Росія почала використовувати нові дешеві безпілотники у своїх далеких атаках на Україну, щоб виявляти засоби ППО, фіксувати ушкодження і діяти як приманки, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За останні два-три тижні Росія застосувала д...

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...