Невірна дочка: В ІДІЛ стратили російську шпигунку

Джихадисти стверджують, що Караєва передавала інформацію про бойовиків, їх укриття і військові бази.

Ельвіра Караєва. Фото з відкритих джерел.

Бойовики ІДІЛ стратили одного зі своїх бойовиків - росіянку Ельвіру Караєву - за шпигунство на користь російських спецслужб. Терористи повідомили, що жінка працювала на спецслужби Росії протягом чотирьох років після того, як проникла в групу, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Джихадисти стверджують, що Караєва передавала інформацію про бойовиків, їх укриттях та військові бази.

"Невірна дочка Ельвіра давала інформацію російським спецслужбам про наших братів і сестер, які ведуть джихад на землі Аллаха в провінції Кавказу", - кажуть у ІДІЛ.

"Вона безсоромно увійшла в довіру вірних слуг Аллаха, а потім розкривала їх місцезнаходження та контакти", - пояснюється в повідомленні.

За повідомленням ІДІЛ, для того, щоб забезпечити свою безпеку, вона вийшла заміж за джихадиста на ім'я Абу Муслім, якого потім отруїла.

"Через її мерзенні дій і тісних контактів з ФСБ, багато хто з наших братів і сестер стали мучениками", - резюмується у повідомлення.

Також, терористи повідомили, що вирахували її по аудіозаписах. Вони повідомляють, що Ельвіра причетна до вбивства 7 членів ІДІЛ: Адама Шахбіева, Абу Мусліма, Артура Амрієва, Беслана Гочіяєва, Темурлана Татаркулова, Валентина Длугоборского і Марини Урусової.

Характеристики "Калібрів" завжди були завищені окупантами, – начальник Центру стратегічних комунікацій сил оборони Півдня

субота, 27 квітень 2024, 19:17

Російська армія побоюється виводити в Чорне море надводні кораблі, знову скориставшись для пусків "Калібрів" підводними човнами. На цьому наголосив начальник Центру стратегічних комунікацій сил оборони півдня України Дмитро Плетенчук 27 квітня в ефірі ...

Не був пристебнутим, а машина поїхала на заборонений сигнал світлофора: В Ізраїлі міністр нацбезпеки потрапив у ДТП

субота, 27 квітень 2024, 18:44

Увечері 26 квітня в місті Рамла в Ізраїлі в ДТП потрапив автомобіль, у якому їхав міністр національної безпеки Ізраїлю Ітамар Бен-Гвір. Про це повідомило видання Ynet, передають Патріоти України. Бен-Гвір потрапив в аварію після того, як їхав із місця ...