NewsOne перейшов під управління високопосадовця часів Януковича

За словами Андрія Портнова, протягом трьох років Євген Мураєв не має права втручатися в діяльність керівника і не може в односторонньому порядку розірвати угоду.
Андрій Портнов. Фото: соцмережі.

Власник NewsOne, батько позафракційного нардепа Євгенія Мураєва Володимир Мураєв передав телеканал в управління колишньому заступнику глави Адміністрації Президента України Андрію Портнову. Про це Портнов повідомив 29 серпня у Facebook, передають Патріоти України.

"Інформую, що позавчора у Відні підписав угоду про управління телеканалом NewsOne... Мураєв передав мені телеканал в управління строком на три роки. За умовами угоди мені, на комерційних умовах, передано право здійснювати всю діяльність з управління телеканалом", – написав він.

За словами Портнова, протягом трьох років Мураєв не має права втручатися в діяльність керівника і не може в односторонньому порядку розірвати угоду. "Якщо власник захоче продати канал, за умовами угоди він має пріоритетно запропонувати його мені", – додав він. Портнов пообіцяв забезпечити максимальну незалежність і захищеність працівників телеканала від тиску правоохоронців і Адміністрації Президента.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...