​Ні Мундіаль, ні Кримнаш вже не допомагає: Рейтинг Путіна стрімко котиться униз

Угар «побєдобєсія» поступається у росіян озлобленістю через підвищення вартості життя і непопулярні соціальні реформи, зокрема зростання пенсійного віку. Дорога нафта не покриває валютний баланс «наддержави» через втечу капіталів закордон.

Рейтинг схвалення діяльності президента Росії Володимира Путіна впав майже на 9% протягом тижня. Про це 29 червня повідомив Всеросійський центр вивчення громадської думки (ВЦВГД), зазначають Патріоти України. Згідно з опитуванням, на 24 червня рівень часткової або повної підтримки діяльності глави Кремля становив 63,4%. 17 червня він дорівнював 72,1%. Від початку місяця цей показник знизився на 14%.

Навпаки, рівень несхвалення діяльності Путіна порівняно із 17 червня зріс із 18,4% до 25%. Респондентам ставили запитання: "Ви загалом схвалюєте чи не схвалюєте діяльності?" Опитування проводили телефоном методом випадкової вибірки. Кожного дня опитували 1000 осіб. Максимальний показник помилки не перевищує 3,2%. 28 червня було опубліковано аналогічний рейтинг "Левада-центру".

На запитання, чи схвалюють вони діяльність Путіна на посаді президента РФ, відповідь "безумовно, так" обрало 24% респондентів, "радше так" – 41%. У квітні опитування демонстрували відповідно 33% і 46%. 14 червня уряд РФ схвалив остаточний варіант законопроекту про поступове підвищення пенсійного віку з 2019 року. Вік виходу на пенсію для чоловіків піднімуть до 65 років (до 2028 року), для жінок – до 63 років (до 2034). Згідно з опитуванням дослідницького холдингу "Ромир", 92% росіян не схвалюють запропонованої реформи.

При цьому варто мати на увазі, що в з кожним роком все більш тоталітарній Росії довіряти цифрам підтримки влади через невтаємничене опитування до кінця не варто. Справжній рівень довіри до правителя РФ вірогідно значно менше, за оприлюднені цифри.


Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...