"Нібито якісь громадяни Росії взяли Київ. Це не ми": Жириновський видав черговий "перл" (відео)

Скандально відомий російський політик не бачить нічого ганебного у тому, що російські спортсмени брали участь в Олімпіаді-2018 без прапора та символіки власної країни.
Володимир Жириновський. Фото: РБК.

Одіозний депутат Державної Думи Росії Володимир Жириновський порівняв участь російських спортсменів в Олімпіаді-2018 без державної символіки з веденням російськими військовими війни проти України без розпізнавальних знаків, передають Патріоти України.

"Ми, як спортсмени, поїхали, але ми не представляємо там державу. Наша армія не терпить десь поразку, але наші військовослужбовці можуть дійти до Києва і до Багдада. Це не ми вже. Це окремі військовослужбовці. Колишні. Громадяни. Нібито якісь громадяни Росії взяли Київ. Це не ми", - заявив політик в ефірі програми "60 минут" на телеканалі "Росія 1".

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...