Ніякого "затишшя": СБУ озвучила вражаючу кількість бойовиків і російських військових на Донбасі

У зоні АТО перебуває понад 36 тисяч терористів та російських солдатів, які воюють у лавах так званих "ЛДНР". Про це повідомив голова Служби безпеки України Василь Грицак під час виступу у Нью-Йорку на ювілейному засіданні з нагоди 50-річчя створення Світового Конгресу Українців, передають Патріоти України.

"Досі важко повірити, що в ці дні понад тридцять шість тисяч терористів та російських солдатів продовжують безчинствувати на нашому Донбасі", – йдеться у повідомленні.

Грицак наголосив, що зараз важливо захисти Україну від Росії, яка продовжує дестабілізувати ситуацію у зоні АТО.

"Сьогодні нашим спільним завданням – є захист України від агресора, який не лише дестабілізує ситуацію в середині нашої країни, але й сіє зерно фальшивої пропаганди за її межами", – додав гоава СБУ.

Василь Грицак також закликав світову спільноту й надалі активно допомагати Україні у подоланні російської агресії, забезпечуючи мир та стабільність як в Україні, так і за її межами.


Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...