''Ніхто не буде вас любити!'': Лукашенко несподівано відшив Росію у новорічну ніч

Президент Білорусі Олександр Лукашенко під час новорічного звернення проігнорував тему тіснішої інтеграції з Росією, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу білоруського лідера.

В останні секунди 2018 року Лукашенко закликав громадян "зміцнювати свою державність на принципах чесності і справедливості". "Ми повинні саме такою зберегти країну для дітей та онуків. Рік, що минає, допоміг нам особливо відчути зв'язок з рідною землею", — сказав Лукашенко.

"Сьогодні країні особливо потрібні ваші інтелект і енергія. Пам'ятайте: ніхто, ніколи і ніде не любитиме і берегти вас так, як вдома", — додав він.

Нагадаємо, раніше Лукашенко повідомив про відмову РФ вважати Білорусь братньою державою. "Я вже не кажу братньою державою, тому що, як мене інформують, в Росії це не сприймається. Нібито прийшли нові люди, яким це поняття неприйнятно", — говорив він.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...