Ніж у спину Москви: У Раді назвали умову розміщення військових резервів США в Україні

Подібні угоди США підписали з Австралією, Ізраїлем та Японією.

Ілюстрація: avivas.ru

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що Сполучені Штати Америки і Україна можуть підписати двосторонню угоду щодо безпеки, за якою американські військові резерви будуть розміщуватися в нашій країні, повідомляють Патріоти України.

Про це він розповів, виступаючи в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV.

"Вона передбачає проведення спеціальних операцій, проведення спільних науково-технічних розробок і навіть розміщення на території України військових резервів Сполучених Штатів Америки", - заявив Парубій, зазначивши, що документ виведе на новий рівень співпрацю між країнами.

Політик додав, що подібні угоди США підписали з Австралією, Ізраїлем та Японією.

Також Парубій заявив, що у нього є "обережний оптимізм" з приводу отримання летального зброї від США. За його словами, питання може вирішитися найближчим часом.

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...

"Попри зв'язки з Кремлем": Червоний Хрест відмовився призупиняти членство російського відділення

вівторок, 30 квітень 2024, 11:28

Міжнародний рух Червоного Хреста вирішив не призупиняти членство російського Червоного Хреста, попри потенційні порушення правил нейтралітету. Про це повідомляє The Gardian із посиланням на розслідування міжнародних ЗМІ, передають Патріоти України. За...