Ніж у спину окупанта: До резолюції ООН щодо Криму приєдналися 40 країн

Ілюстрація: rbc.ua

Співавторами оновленої резолюції ООН щодо Криму уже стали 40 країн. Про це заявив заступник голови МЗС України Сергій Кислиця, повідомляють Патріоти України.

"Уже 40 країн долучились до кола співавторів резолюції "Ситуація з правами людини в Автономній Республіці Крим та м. Севастополь, Україна", - наголосив Кислиця.

"Мова документа є доволі потужною й жорсткою з чіткими однозначними формулюваннями, а його метою є захист прав і свобод громадян на українському півострові", - підкреслив дипломат.

Кислиця додав, що "до процесу просування резолюці в ООН" приєднаються лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв та Ахтем Чийгоз.

Як повідомлялося, 14 листопада Третій комітет Генасамблеї ООН розгляне оновлену резолюцію з прав людини щодо анексованого Криму.

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...

Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...