Ніж у спину: США призупиняють видачу неімміграційних віз росіянам

Видачу документів призупинять із 23 серпня по всій Росії.

Ілюстрація: i.ytimg.com

Посольство США в РФ заявило про призупинення видачі неімміграційних віз по всіх території РФ. Про це йдеться у повідомленні на сайті дипмісії, повідомляють Патріоти України.

Такий крок у відомстві аргументували тим, що "рішення російської сторони скоротити чисельність співробітників дипломатичної місії США в Російській Федерації ставить під сумнів серйозність прагнення Росії до поліпшення двосторонніх відносин".

"У зв'язку з заходами, прийнятими Російською Федерацією щодо обмеження чисельності співробітників дипломатичної місії США в РФ, починаючи з 23 серпня 2017 року, процедура видачі неімміграційних віз по всій Росії буде припинена. 1 вересня 2017 року цю процедуру відновиться в Москві. Процедура видачі неімміграційних віз в консульствах США в Росії буде припинена на невизначений термін", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що раніше призначені співбесіди будуть скасовані. А ті, хто вже подав документи на оформлення візи США, будуть проінформовані про те, яким чином вони зможуть перепризначити співбесіду.

"Ми збережемо чисельність співробітників дипмісії на рівні, необхідному для виконання ключових функцій наших диппредставництв", - зазначили у посольстві.

Нагадаємо, раніше експерт-міжнародник Андрій Бузаров пояснив санкції США проти "Імперії зла".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...