Нова деталь: У вбивці Вороненкова були українські документи, - Луценко

Наразі інформація перевіряється.

Юрій Луценко. Фото: .avto-polis.kiev.uaЛюдина, яка вбила екс-депутата Дениса Вороненкова, мала при собі українські документи. Про це повідомив Генпрокурора Юрій Луценко, повідомляють Патріоти України.

"Його документи проходять перевірку, слідство встановить, хто він є. Документи були при ньому", - сказав він.

На питання, чи це громадянин України, Луценко відповів: "За документами так, але зараз ми перевіряємо, чи ці документи були справжніми. Я рідко зустрічав кілера, який при собі брав службове посвідчення. Цей взяв", - сказав Луценко.

"Тому і кажу про ймовірність нової "візитки Яроша", яка була на місці. Тому я поки не поспішаю. Поки не проведемо остаточну перевірку цієї людини – він є громадянин України. Як тільки дізнаємось, хто він є, це буде повідомлено громадськості", - додав генпрокурор.

"До того часу будь-які папірці в його кишені вважаю підставою для перевірки", - додав Луценко.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...