Нова істерика на росТБ: Чоловік топ-пропагандистки Кремля закликав до перевороту в Україні (відео)

Тигран Кеосаян

Режисер Тигран Кеосаян, чоловік топ-пропагандистки Кремля Маргарити Сімоньян публічно закликав до держперевороту в Україні і встановлення там російської влади, повідомляють Патріоти України.

Він заявив, що цей крок необхідний у зв'язку з "антиросійською революцією", яка нібито відбулася в Україні у 2014 році. Загрозливу промову пропагандист озвучив в ефірі програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

Він висловив надію на те, що США почнуть бойові дії у Венесуелі, чим дадуть Росії привід бути більш рішучою щодо України.

"Тому що у 2014 році в Україні відбулася антиросійська революція. Це ви прикидаєтесь, що ми Крим забрали, на Донбасі щось замутили. Ні, це сталося, тому що прийшли радикали, націоналісти, це було на Майдані. "Хто не скаче, той москаль!". Прийшов антиросійський режим! Треба чітко нашій державі сказати, що ми не можемо дозволити, щоб ось так поруч, в 600 км, в 800 км від Москви знаходилися б недружні нашій державі режими. І, отже, будь-якими способами ми повинні привести до влади в Україні дружні режими", — висловився Кеосаян.

На його заяву відреагував український політтехнолог Олексій Голобуцький. Він закликав інформувати про такі злочинні заклики росіян світове співтовариство. Експерт підкреслив, що воно повинно переконатися, що загроза військової агресії з боку Кремля — реальна.

"Стенограми, виписки, цитати, добірки слайдів з таким повинні потрапляти до фукнціонерів ЄС і ООН. Щоб розуміння "Росія нецивілізована країна, Росія агресор, Росія реально небезпечна не тільки через специфічну владу" стало буденним, створювало фон для кожного рішення ПАРЄ, Організації з безпеки Ради Європи, Єврокомісії, Генасамблеї ООН", — написав Голобуцький на своєму Telegram-каналі.

Крім того, експерт вважає, що Україна повинна завчасно шукати собі союзників, які допоможуть в разі повномасштабної російської агресії.

"Вони хворі. І не лікується нічим вони з будь-якого рівня прищепленої демократії дуже швидко сповзають до звичного сталінізму і мілітаризму. І цим пишаються", — підсумував він.

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...