Нова спроба прорубати вікно в Євросоюз: У Кремлі збираються відкрити в Брюсселі представництво Криму

У робочу групу увійшов бельгійський депутат Філіп Девінтер. Він також заявив, що ініціатива "спрямована на подолання режиму санкцій".

У Кремлі знову націлилися на Брюссель. Фото: Рейтерс.

У Кремлі заявили про наміри наступного року відкрити в Брюсселі представництво окупованого Криму. Воно нібито має "просуватиме інтереси" півострова та боротись із санкціями. Про це повідомило російське видання "Известия", передають Патріоти України.

Так, видання зазначає, що для цього має бути створена робоча група, яка займеться відкриттям організації в Брюсселі. До неї нібито увійшли європейські політики. Наразі немає інформації про конкретні юридичні дії у цьому питанні. Однак у виданні зазначають, що так зване "представництво" хочуть внести в реєстр лобістських груп у структурах ЄС.

Як стверджує співголова V Ялтинського міжнародного економічного форуму Андрій Назаров, незаконну організацію планують відкрити у першій половині 2019 року."Організація буде мати офіційний лобістський статус на території ЄС. Це дозволить на законних підставах просувати інтереси Криму в Євросоюзі", – стверджує він.

Зокрема, за даними видання, у робочу групу увійшов бельгійський депутат Філіп Девінтер. Він також заявив, що ініціатива "спрямована на подолання режиму санкцій".

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...