"Новая космическая эпоха наступила", - Олег Пономар

"Вторник. Что нужно отметить?" - пише на своїй сторінці в Фейсбук політичний оглядач Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"НАТО - с нами. НАТО увеличило военное присутствие в Черном море. Генсек НАТО выразил полную поддержку Украине в свете последних событий. Сегодня в Брюсселе в штаб-квартире НАТО состоится встреча Генсека с главами МИД Украины и Грузии.

Санкций много не бывает. Генеральный прокурор Украины направил президенту Украины и Совету национальной безопасности и обороны предложения ввести санкции в отношении отдельных юридических и физических лиц РФ из-за агрессии в Керченском проливе.

Новая космическая эпоха наступила. В США вчера запустили ракету Falcon 9 компании SpaceX с дважды использовавшейся маршевой ступенью, которая выведет на орбиту сразу 64 спутника".

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...