"Новий асфальт, ні ям, ні вибоїн - це бачать навіть корови": Москаль відповів на закиди провокаторів, які обурювалися станом доріг (відео)

Губернатор заявив, що примусить провокаторів шампунем мити новий асфальт до Синевирського озера.

Геннадій Москаль. Фото: ЖЖ

Голова ОДА Геннадій Москаль повідомив, що ремонт дороги до одного з семи чудес України, якою ніхто не займався десятиліттями, практично завершений. Ось як вона виглядає зараз (відео відзняте вчора), повідомляють Патріоти України.

Голова ОДА Геннадій Москаль повідомив, що ремонт дороги до одного з семи чудес України, якою ніхто не займався десятиліттями, практично завершений. Ось як вона виглядає зараз (відео відзняте вчора).

"Новий асфальт, ні ям, ні вибоїн, ні калюж – це бачать навіть місцеві корови! Завдяки відремонтованій дорозі кількість туристів, що приїжджають на озеро, збільшилася в десять разів. Через три тижні, 21 серпня, готуємося приймати тисячі гостей на фестиваль «На Синевир трембіти кличуть». Дуже гарна програма, буде народний артист України Василь Зінкевич. Запрошую всіх на фестиваль, зараз на озеро можна доїхати нормальною дорогою, не переживаючи за ходовку своєї машини.

А того, хто займається фейками й інформаційними провокаціями, спіймаю й примушу шампунем мити новий асфальт до Синевирського озера!",- заявляє Москаль.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...