Новий фронт: Росіяни можуть відкрити військову базу в ЦАР

У Міністерстві оборони Центральноафриканської Республіки заявили про готовність відкрити на території країни російську військову базу, повідомляють Патріоти України.

Як заявив міністр оборони ЦАР Марі Ноель Койяр в інтерв'ю російському інформаційному агентству "РИА Новости", підписана в 2018 році між Росією і ЦАР угода про військове співробітництво передбачає будівництво російської військової бази.

"Якщо президентами, як верховними головнокомандуючими, як керівниками нації, буде прийнято рішення про розміщення бази, значить, до цього наші країни прийдуть, ну а ми, як міністри, вже будемо його реалізовувати", - сказав голова Міноборони ЦАР.

При цьому Койяр уточнив, що освітній армійський центр в Беренго, де працюють військові інструктори з Росії, не вважається російською базою.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: