Новини з "динири": Захарченко посадив на "підвал" тестя "Бєса"

Тесть Безлера Акімов, незважаючи на застереження "Бєса" про екстрений виїзд з окупованих територій і загрозу його життю, вирішив залишитися в окупованому Донбасі.

Ігор Безлер. Фото: Газета.Ru.

Так звана влада "ДНР" посадила на підвал тестя колишнього горлівського терориста Ігоря Безлера, відомого під позивним "Бєс". Таким чином Олександр Захарченко намагається помститися своєму опонентові, який постійно критикує дії ватажків "Донецької республіки", пишуть Патріоти України.

Як повідомляє бойовик Михайло Полинков з позивним "Хрусталик", всі знають, що влада "ДНР" посадила на підвал тестя "Бєса", проте широкого розголосу не надали тому факту, що він давно вже перебуває на волі.

"Він давно в місцях звідти хоч і віддалених, але вельми для нього сприятливих", - написав у "ВК" Полинков.

Відомо, що тесть Безлера Акімов, незважаючи на застереження "Бєса" про екстрений виїзд з окупованих територій і загрозу його життю, вирішив залишитися на рідній землі.

Захарченко вирішив звести рахунки з родичами терориста і наказав своїм людям на "митниці ДНР" затримати Акімова. Тесть "Бєса" періодично їздив туди за дешевим дизпаливом, і цей факт був відомий багатьом.

Після затримання Захарченко умив руки, нібито він не причетний до події. Однак найманцям стало відомо, що причиною затримання стала орієнтування Захарченка, яке за його вказівкою підготувало "МВС ДНР". У документі Акімова звинуватили в крадіжці авто.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...