"Ну наконец-то. Признал. Хотя, может быть, это просто склероз?": Блогер про те, як Клименко "просував" податок на нерухомість (фото)

Однак зовсім згодом посадовець почав стверджувати зворотнє, "забувши", кому належала початкова ініціатива.

Олександр Клименко. Фото: ЖЖ"Я получаю рассылку от Александра Клименко. Специально. Вдохновляет. Сегодня обнаружил письмо, в котором экс-министр налогов и сборов называет налог на недвижимость "несправедливым" и "незаконным". Ну наконец-то. Признал. Хотя, может быть, это просто склероз?" - пише у своєму блозі Сергій Лямець, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Для прояснения прикрепляю новость 2013 года. Напомним, именно Александр Клименко продавил введение налога на недвижимость в Украине. С 1 января 2013 года. Тогда журналисты много писали, что это лишь на первых порах будут облагать помещения более 250 кв метров. А потом заставят платить всех. Ведомство Клименко возмущенно утверждало: этого не может быть! Как видим, может. Обычная "двушка" в 61 квадрат, оказывается, является "избыточной жилой площадью". И считают уже не жилую площадь, а общую. Это к вопросу о наличии у налоговиков совести и... памяти".

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...