Ну от і "зрада": Помічників нардепів підозрюють в організації проплаченого Кремлем мітингу на Банковій

У СБУ тривають роботи по документуванню причетності помічників парламентарів до організації мітингу.

Скріншот

У СБУ заявили, що підозрюють низку помічників народних депутатів в організації мітингу під Адміністрацією президента, який був проплачений Москвою. Про це заявив очільник СБУ Василь Грицак, повідомляють Патріоти України.

"У нас була інформація про те, що саме сьогодні група жінок повинна була проводити акцію під Адміністрацією президента України з намірами прикувати себе наручниками і так далі... У нас тривають роботи по документуванню причетності осіб з числа помічників нардепів до проявів сепаратистського характеру, до організації "круглих столів", голосування і так далі", - сказав він.

При цьому Грицак нагадав, що в кінці лютого СБУ були оприлюднені листування помічників нардепів, де зокрема йшлося про необхідність знайти "плакальниць". "Я не можу деякі речі оголосити, але, повірте, ми розуміємо, хто плакальниці і звідки вони прийшли", - сказав він.


Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...