Ну, тепер "Моську" точно розірвуть: ФБР виявило, що за кривавими заворушеннями "конфедератів" на півдні США стояла Москва

​Російські спецслужби підбурювали американців, "граючи" на болючих для нації "струнах. Америка такого не пробачить. В очах розгніваних громадян цей злочин не поступається втручанням у вибори, і знов «гібридний» ворог діяв через соцмережі.

Заворушення націоналістів в американському Шарлотсвіллі в серпні 2017 року спровокували кремлівські спецслужби. Про причетність РФ з заворушень повідомило CNN, посилаючись на конгресмена від Республіканської партії Тома Гаррета, зазначають Патріоти України.

Нагадаймо, заворушення спалахнули 12 серпня минулого року в Шарлотсвіллі через рішення місцевої влади демонтувати пам'ятник генералу Роберту Лі. На вулицю вийшли націоналісти і їх противники, що вилилося в масове побоїще. В результаті зіткнень близько 30 громадян постраждали, 1 людина загинула.

За словами конгресмена Гарретта, кілька місяців тому відбувся закритий брифінг ФБР, де озвучили результати розслідування по Шарлотсвіллю. Там було сказано, що РФ "роздула вогонь" зіткнення. Подробиці не озвучувалися. Однак раніше ходили чутки, що кремлівські спецслужби через соцмережі підбурювали американців, "граючи" на болючих для нації "струнах": расову проблему, релігії, історії та інше.

"Вони використовують події, подібні до цієї" расової "битві", - підкреслив Гаррет, уточнивши, що це дуже небезпечно, так як здатне посіяти хаос в США. Скоріш за все, саме цього Кремль і домагається. Новина "підірвала" американську громадськість. Не виключено, що й це втручання послужить для Вашингтону приводом посилити санкції проти путінського режиму.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...