"Ну и рожи": У мережі підняли на сміх фото росіян, що воювали на Донбасі

Зі знімків неважко зробити висновки, що серед терористів "ЛДНР" "інтелектуалів" не знайти.

Російські терористи на "донбаському" форумі в Ростові. Фото: ЖЖКористувачів соціальної мережі потішили фотографії, зроблені 8 жовтня в російському Ростові на "Другому з'їзді добровольців Донбасу". Знімки опублікувала на своїй сторінці в Facebook журналістка Олена Романова, повідомляють Патріоти України.

"У Ростові сьогодні проходить Другий з'їзд добровольців Донбасу. Це в основному росіяни, які добровільно поїхали туди воювати. Мені їх служба безпеки акредитації відмовила, але зібралися вони на Театралці, тому знімати могли всі охочі", - написала вона.

"От скажіть чому коли дивишся на ці фото рідко знайдеш розумне гарне обличчя....в основному не спотворені інтелектом пики?!", "З приводу облич - сама фшокє. Що ні фізіономія - то ось прямо портрет", "Д – днище", "Шкода, що їм бошки не повідривало на цій війні", "Огидні пики", "Боже, скільки ідіотів зібралося до купи! Соромно за міську владу, що дозволила цей шабаш упирів", "Пивних пуз якось забагато", "Як дикуни з лісу вийшли", "Ну і пики", - пишуть коментатори.




Покласти край мародерству армії: НБУ заборонив ломбардам приймати дрони і тепловізори

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:05

Національний банк України (НБУ) заборонив банкам і небанківським фінансовим установам приймати в заставу за кредитами фізичних осіб дрони, тепловізори та інші подібні товари подвійного використання. Про це повідомляє пресслужба регулятора. Відповідні з...

Запеклі бої на Донбасі: ЗСУ вибивають росіян з Красногорівки

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:50

Російські штурмові групи проникли на територію вогнетривкого заводу у місті Красногорівка Донецької області. Підрозділи ЗСУ вибивають їх звідти. Про це сказав речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) Хортиця підполковник Назар Волошин ...