"Обама - хворий": Трамп розповів про прослуховування свого телефону

Президент США анонсує надання доказів прослушки його телефону Бараком Обамою.

Дональд Трамп. Фото: bloknot.ru

Президент США Дональд Трамп пообіцяв надати комітету з розвідки Конгресу докази прослушки його телефону колишнім главою держави Бараком Обамою в найближчі два тижні, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За його словами, будуть оприлюднені деякі "дуже цікаві речі".

Відповідаючи на питання, чому він написав у своєму Twitter про нібито прослуховування телефону до отримання доказів, Трамп заявив, що його визначення прослушки "охоплює багато різних речей".

"Це дійсно охоплює спостереження і багато іншого. Ніхто ніколи не говорить про те, що слово "прослуховування" було в лапках, але це дуже важлива річ", - пояснив президент.

Він зазначив, що прочитав про "прослуховування" з газети New York Times, яка застосувала саме це слово. Про це писали і інші ЗМІ, підкреслив американський лідер.

Нагадаємо, Трамп звинуватив свого попередника у прослуховуванні його телефону в Trump Tower напередодні президентських виборів в листопаді 2016 року. Звинувачуючи Обаму, американський лідер назвав його "поганим (або хворим) хлопцем".

Прес-секретар Обами Кевін Льюїс спростував заяву Трампа, заявивши, що "ні президент Обама, ні будь-який чиновник Білого дому, ніколи не віддавав наказів проводити спостереження за будь-яким громадянином США".

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно