Обама дає ВВП майстер-клас "многоходовочки": Спецслужби США ведуть масштабне розлідування щодо фінансування Кремлем політпартій Європи

Гройсмейстер робить черговий хід, котрий наближає посереднього чванька до неминучого мату. Адже неповоротка і пацифістська Європа встане на диби за брутальне порушення її базових підвалин.

США проводять розслідування щодо фінансування Кремлем політичних партій Європи. Ілюстрація:dyvys.info

Підкуп іноземною державою політиків, тим більше цілих партій у будь-якій країні, яка себе поважає, вважається підривною діяльністю, небезпечнішою за шпигунство, зазначають Патріоти України.

Американські розвідувальні спецслужби готуються до масштабного дослідження щодо фінансування Кремлем політичних партій в Європі. Про це йдеться в матеріалі The Telegraph, передає Еспресо.TV.

Видання зазначає, що Конгрес США доручив керівництву розвідслужб вивчити таємне фінансування Росією європейських партій за останні десять років. Влада США вирішила дізнатися більше про спроби Володимира Путіна "використовувати європейську роз'єднаність, щоб послабити НАТО, блокувати американські програми протиракетної оборони і скасувати режим економічних санкцій, введених як покарання за анексію Криму".

Крім того, видання пише, що Вашингтон стурбований бажанням Москви позбавити Європу альтернативи в питанні постачань енергетичних ресурсів.

Британський чиновник повідомив, що втручання Росії в політику ЄС "має набагатоширший і глибокий діапазон, ніж вважалося раніше" і викликає побоювання нової "холодної війни".

Деякі документи свідчать про те, що російські агенти як мінімум використовували Францію, Нідерланди, Угорщину, Австрію і Чехію як "точки входу у вільний Шенгенський простір".

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...