"Обычно после такого провала как минимум министр спорта должен уйти в отставку", - Саакашвілі про програш олімпійської збірної в Ріо

Ігор Жданов, котрий заради збереження портфеля міністра перебіг з "Батьківщини" до "Народного фронту", може розпрощатися з ним через "видатні досягнення" на Олімпіаді в Ріо. Адже гірше не було за всю історію незалежної України!

Міхеїл Саакашвілі. Фото: life.ru.

За результатами виступу України на Олімпіаді міністр молоді та спорту України Ігор Жданов повинен подати у відставку, заявив голова Одеської обласної держадміністрації Михайло Саакашвілі в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Катастрофічно погані результати України на Олімпіаді. Нас випередили Азербайджан, Казахстан, Угорщина, Куба, Кенія, Ямайка та інші країни, набагато менші за Україну і за розміром, і за потенціалом. У Грузії, яка в десять разів менше, майже стільки ж медалей, скільки у України", - зазначив він.

Саакашвілі підкреслив, що результати української збірної не відображають величезний спортивний потенціал України.

"Зазвичай після такого провалу як мінімум міністр спорту повинен піти у відставку. Я підозрюю, що в умовах договорняка, за яким було утворено уряд, цього не станеться", - підсумував губернатор.

Українські спортсмени показали найскромніший результат за всю історію участі в літніх Олімпійських іграх під прапором незалежної держави. Україна йде 30-ю у загальному медальному заліку з двома золотими, п'ятьма срібними і чотирма бронзовими медалями.

У Ріо-де-Жанейро українська делегація була найменш численною за всю історію - 206 атлетів.

Церемонія закриття Ігор розпочнеться 22 серпня о 2.00 за київським часом. Прапор України понесе дворазовий призер Олімпіади фехтувальниця Ольга Харлан.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...