Обіцяють компромат на Кремль: Скандальна Рибка і її "секс-тренер" просять політпритулку в США

Наразі вони перебувають у в'язниці в Таїланді, до них не пускають відвідувачів.

Фото: ЗМІ

Скандальна російська модель Анастасія Вашукевич (Настя Рибка) і її "наставник" Олександр Кирилов (Алекс Леслі) попросили політпритулку в США. Про це пише РБК з посиланням на представника Рибки, американського громадянина Пола, який відмовився називати своє прізвище, повідомляють Патріоти України.

"Ми були в американському посольстві в Таїланді. Передали лист Алекса і Насті про політичний притулок. Вони зараз у в'язниці, про депортацію [в Росію] нічого не знаю", - сказав він. Уточнюється, що дану інформацію підтвердив знайомий Леслі і Рибки, який допомагав збирати гроші для застави. Він зазначив, що четверо з десяти затриманих раніше поліцією учасників тренінгу посадили в "повноцінну паттайську в'язницю з високими стінами і колючим дротом".

"Сказали, що відвідати їх не можна, вони будуть сидіти там близько двох місяців", - розповів знайомий. За даними агентства, в листі Леслі просить США допомогти і захистити їх якомога швидше, запевняючи, що у них є важлива для Вашингтона інформація. Так, він просить захисту у США для 10 затриманих осіб, в тому числі для себе і Насті Рибки.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...