Обличчя знайомі та незнайомі: Анатолій Гриценко виставив на загальний огляд свою команду та виборчий штаб (фотофакти)

Кілька непарламентських політсил об'єднались під головуванням найбільш рейтингового з поміж них кандидата у президенти

Анатолій Гриценко презентував свій передвиборний штаб і познайомив з командою

Кандидат в президенти України Анатолій Гриценко презентував представникам ЗМІ офіс, в якому буде знаходитися його виборчий штаб та людей, котрі працюватимуть на його перемогу. На початку зустрічі пан Гриценко продемонстрував журналістам посвідчення кандидата в президенти під № 7 і висловив надію, що це число стане для нього щасливим, зазначають Патріоти України.

Будівля штабу розташована на Подолі по вулиці Іллінській, 22. Як сказав Анатолій Степанович, вибір місця не випадковий. Кандидат викладає в Києво-Могилянській Академії і йому від місця роботи до штабного офісу можна пройти пішки за 5 хвилин.

Щоб надалі у його прихильників і супротивників не виникало ніяких сумнівів Гриценко підкреслив, це його єдиний центральний штаб і іншого немає. Будівлю взято в оренд за кошт партії «Громадянська позиція». Офіс обходиться в 500 000 грн. на місяць.

На зустрічі з журналістами кандидат в керівники держави представив і свою команду. До неї увійшли представники чотирьох політсил: «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка, «Хвиля» Віктора Чумака, «Рідна країна» Миколи Томенка та «Європейська партія України» Миколи Катеринчука. Це люди, яким Гриценко довіряє і з якими він пройшов попередні виборні кампанії. Очолить виборчий штаб народний депутат Віктор Чумак.

Штаб займає два поверхи. Тут передбачені окремі приміщення для кожного напрямку. Є юридичний відділ, прес-служба, колл-центр, їдальня. Як зазначив глава штабу, приміщення досить скромне. Окремі кабінети є тільки у нього і Анатолія Гриценка. Решта учасників команди працюють групами.

За словами Анатолія Гриценка робота його штабу буде відкритою для представників ЗМІ. У цій будівлі будуть регулярно проводиться прес-конференції кандидата.

Після презентації начальник штабу Віктор Чумак провів екскурсію для журналістів, а кандидат в президенти Анатолій Гриценко показав свій робочий кабінет. Почесне місце на столі займає статуя Дон Кіхота – благородного лицаря, який ніколи не здавався і не відступав у своїй боротьбі зі злом.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...